Kjersti Lerang Rosnes

Publisert: 18.03.2009

Kjersti ble utdannet fysioterapeut ved University of Birmingham, England, i 1998. Deretter tok hun akupunktur utdannelsen ved Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Kina. 

Hun har en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT). Kompetanseområder er kogntitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon. Kjersti flytter sin kognitiv terapi praksis fra Sandnes til Stavanger. Dere vil finne henne i trivelige lokaler på Skipper Worse Ledaal fra september 2018. 

Kjersti er interessert i å jobbe med forebyggende tiltak og trives med å lede treningsgrupper.  Hun startet opp med grupper innen vanntrening i 2001. Pilatesgrupper for nybegynnere og videregående etablerte hun i 2006 og Medisinsk Yoga i 2012.

Utdannelse i Medisinsk Yoga er tatt gjennom Mediyoga. Hun har også tatt utdannelsen Mediyoga instruktør ved Stress og Utbrenthet.

Pilates utdannelsen er tatt gjennom YLab Education.

I tillegg til å drive Helse-Fokus sammen med sin kollega, Kristin Hagland, har hun 16 års erfaring fra kommunehelsetjenesten der hun blandt annet har jobbet med nevrologi og livsstilIsendring. Individuelle behandlinger, individuelle samtaler (MI- motiverende intervju), forelesninger og gruppetrening har vært noen av hennes oppgaver. 


Kristin Hagland

Publisert: 18.03.2009

Kristin ble utdannet fysioterapeut fra University of Brighton, England,1999.

Sammen med kollega Kjersti Lerang Rosnes driver hun Helse-fokus. Hun har særlig interesse for helsefremmende arbeid og har lang erfaring med ulike treningsgrupper hvor målet er å bedre funskjon og helse hos deltagere. Hun har en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT), kompetanseområder er kogntitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon. Hun har også en videreutdanning i arbeids- og folkehelse for fysioterapeuter fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Videre er hun sertifisert pilates instruktør ifra Ylab Education i Stockholm, kostveileder i fra ProAkademiet i København, samt intruktør i Medisinsk Yoga fra Mediyoga. Utover dette har hun ulike kurs i treningslære og fysisk aktivitet samt ulike kurs innenfor temaet kvinnehelse. 

Parallelt med å jobbe i Helse-fokus jobber hun i Frisklivssentralen i Sandnes kommune. Her er endringsarbeid, motivasjon, mestring og kognitiv terapi kompetanseområder som blir brukt for å hjelpe deltagere i gang med å endre levevaner. Som behandlende fysioterapeut har hun erfaring fra Stavanger Universitetssykehus og senere Sandnes kommune hvor rehabilitering og opptrening av voksne var hovedansvar i mange år.  Hun har også erfaring fra å jobbe med psykisk helse, livsstilsendring for voksne med overvekt og forebyggende arbeid inn mot eldre. Hun trives godt med kurs og undervisningsarbeid, og har jobbet mye med både undervisning og individuelle samtaler som et supplerende verktøy for endring.

 

 


Lene Meinich-Bache Asheim

Publisert: 29.05.2018

Lene ble utdannet fysioterapeut i Edinburgh, Skottland i 2012 ved Queen Margareth University. Hun har siden 2012 jobbet som fysioterapeut i privat sektor, i Sandnes kommune, på rehabiliteringssenter og på AFMR Lassa. I mai 2016 startet hun klinikken Skipper Fysioterapi AS på Eiganes i Stavanger. På klinikken arbeider hun med behandling av muskel/skjelettlidelsernevrologi, treningsveiledning og forskjellig gruppetrening; bl.a artrose, osteoporose kurs, samt mor/barn og gravid trening.
Fom høsten 2018 starter Lene som fast bassengtrenings instruktør torsdager og fredager. Hun har tidligere hatt bassengtrening i Randaberg kommune, og ser frem til ukentlige treningstimer på Saniteten fremover!

 


Lotte Stiberg

Publisert: 01.02.2016

Lotte begynte utdannelsen sin på universitetet i Bergen hvor hun hadde et år med psykologi innen kognitiv, biologisk, utvikling, motivasjons og prestasjonspsykologi. Etter dette tok hun utdannelsen i kiropraktikk ved Palmer College of Chiropractic i Iowa, USA og graduerte i 2012. Hun hadde turnusen delt mellom Askim Kiropraktorklinikk, Fokusklinikken og Helhetsgården i Hobøl, hvor hun jobbet videre ved Askim Kiropraktorklinikk ett år. Da hun flyttet til Stavanger jobbet hun 8 mnd ved Stavanger Idrettsklinikk før hun begynte på sin nåværende klinikk Håbaklinikken på Håbafjell. 

Hun har vært aktiv innen Crossfit siden 2010 og har jobbet som instruktør i både Oslo og i Stavanger de siste 3 årene. Hun har interesse innen idrettsmedisin og har deltatt på mange seminar og kurs innen dette etter utdannelsen.


Maren Honoré

Publisert: 01.02.2016

Maren ble utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg, Danmark,  i 2013. Har siden da jobbet med barn og voksne i Sandnes Kommune. Maren er interessert i trening og forebygging av skader. Maren trives med å lede gruppetreninger, og har erfaring med kols, treningsgrupper for eldre, motoriske treningsgrupper for barn og bassenggrupper.


OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer