Kjersti Lerang Rosnes

Publisert: 18.03.2009

Kjersti ble utdannet fysioterapeut ved University of Birmingham, England, i 1998. Deretter tok hun akupunktur utdannelsen ved Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Kina. 

Fra 2015-2017 har Kjersti tatt en videreutdanning gjennom Norsk Forening for Kognitiv Terapi for å bli kognitiv terapeut. År 1: Kognitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering. År 2: Trinn 1 - fordypning i hvordan man behandler og forebygger depresjon og angstlidelser (sosial angst, panikk angst, agorafobi).

Kjersti er interessert i å jobbe med forebyggende tiltak og trives med å lede treningsgrupper.  Hun startet opp med grupper innen vanngymnastikk og vanngymnastikk for gravide i 2001. Pilatesgrupper for nybegynnere og videregående etablerte hun i 2006 og Medisinsk Yoga i 2012.

Utdannelse i Medisinsk Yoga er tatt gjennom Mediyoga. Hun har også tatt utdannelsen Mediyoga instruktør ved Stress og Utbrenthet.

Pilates utdannelsen er tatt gjennom YLab Education.

Kjersti har også interesse for ernæring og er kostholdsveileder gjennom Pro Academy, København.

I tillegg til å drive Helse-Fokus sammen med sin kollega, Kristin Hagland, har hun 16 års erfaring fra kommunehelsetjenesten der hun blandt annet har jobbet med nevrologi og livsstilIsendring. Individuelle behandlinger, individuelle samtaler (MI- motiverende intervju), forelesninger og gruppetrening har vært noen av hennes oppgaver. 


Kristin Hagland

Publisert: 18.03.2009

Kristin ble utdannet fysioterapeut fra University of Brighton, England,1999.

Sammen med kollega Kjersti Lerang Rosnes driver hun Helse-fokus. Hun har særlig interesse for helsefremmende arbeid og har lang erfaring med ulike treningsgrupper hvor målet er å bedre funskjon og helse hos deltagere. Hun har en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT), kompetanseområder er kogntitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon. Hun har også en videreutdanning i arbeids- og folkehelse for fysioterapeuter fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Videre er hun sertifisert pilates instruktør ifra Ylab Education i Stockholm, kostveileder i fra ProAkademiet i København, samt intruktør i Medisinsk Yoga fra Mediyoga. Utover dette har hun ulike kurs i treningslære og fysisk aktivitet samt ulike kurs innenfor temaet kvinnehelse. 

Parallelt med å jobbe i Helse-fokus jobber hun i Frisklivssentralen i Sandnes kommune. Her er endringsarbeid, motivasjon, mestring og kognitiv terapi kompetanseområder som blir brukt for å hjelpe deltagere i gang med å endre levevaner. Som behandlende fysioterapeut har hun erfaring fra Stavanger Universitetssykehus og senere Sandnes kommune hvor rehabilitering og opptrening av voksne var hovedansvar i mange år.  Hun har også erfaring fra å jobbe med psykisk helse, livsstilsendring for voksne med overvekt og forebyggende arbeid inn mot eldre. Hun trives godt med kurs og undervisningsarbeid, og har jobbet mye med både undervisning og individuelle samtaler som et supplerende verktøy for endring.

 

 


Lotte Stiberg

Publisert: 01.02.2016

Lotte begynte utdannelsen sin på universitetet i Bergen hvor hun hadde et år med psykologi innen kognitiv, biologisk, utvikling, motivasjons og prestasjonspsykologi. Etter dette tok hun utdannelsen i kiropraktikk ved Palmer College of Chiropractic i Iowa, USA og graduerte i 2012. Hun hadde turnusen delt mellom Askim Kiropraktorklinikk, Fokusklinikken og Helhetsgården i Hobøl, hvor hun jobbet videre ved Askim Kiropraktorklinikk ett år. Da hun flyttet til Stavanger jobbet hun 8 mnd ved Stavanger Idrettsklinikk før hun begynte på sin nåværende klinikk Håbaklinikken på Håbafjell. 

Hun har vært aktiv innen Crossfit siden 2010 og har jobbet som instruktør i både Oslo og i Stavanger de siste 3 årene. Hun har interesse innen idrettsmedisin og har deltatt på mange seminar og kurs innen dette etter utdannelsen.


Camilla Meinich-Bache

Publisert: 01.02.2016

Camilla ble ferdig med sin 4 år lange fysioterapiutdannelse i Edinburgh, Skottland, i 2015. Siden har hun arbeidet som fysioterapeut på Lassa rehabilitering, på Stavanger Universitetssykehus og jobbet som ekstravakt som miljøterapeut på Rogaland A senter. Hun har i løpet av kort tid jobbet på flere ulike avdelinger på sykehuset og har god erfaring innenfor helsefremmende arbeid med voksne og eldre med fokus på økt livskvalitet og mestring i hverdagen.

Som vanngymnastikk instruktør trives Camilla godt i rollen som motivator og veileder innenfor forebyggende trening på Saniteten, Tjensvoll. Gjennom gode og varierte øvelser har målet vært å øke utholdenhet, styrke og bevegelighet i form av individuelle- og gruppeøvelser. Dette er noe som Camilla liker godt å drive med og som er et tilbud hun ønsker å fremme og utvikle.

 


Maren Honoré

Publisert: 01.02.2016

Maren ble utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg, Danmark,  i 2013. Har siden da jobbet med barn og voksne i Sandnes Kommune. Maren er interessert i trening og forebygging av skader. Maren trives med å lede gruppetreninger, og har erfaring med kols, treningsgrupper for eldre, motoriske treningsgrupper for barn og bassenggrupper.