Skrevet av: Kjersti, publisert 16.02.2022

Kim Lara ble utdannet mensendieckfysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2017. Mensendieck trening er en avgreining fra fysioterapifaget med fokus på å skape kunnskap om egen kropp ved hjelp av spesifikke instruksjoner og øvelsesutvalg som skal fremme økt kroppsbevissthet, styrke, stabilitet, fleksibilitet, balanse og pust. Hun har tatt massasjeutdanning nivå 1 avspenningsmassasje. I 2022 ble hun ferdig med videreutdanningen innen psykisk helsearbeid og rusarbeid ved Fagskolen i Rogaland. For tiden tar hun ved siden av jobb Personlig trener og Kostholdsveileder utdanning ved Acitve Education.  

Som fysioterapeut har hun erfaringer med voksne og eldre med oppgaver på individ- og gruppenivå. Hun har et stort engasjement for å lede grupper og har erfaring med blant annet bassenggrupper, mensendieckgrupper, lungegrupper, fallforebyggende grupper og andre grupper i regi av frisklivssentralen ol.  

I tillegg til å være instruktør i vanntrening hos Helse Fokus har hun et vikariat som fysioterapeut ved Blidensol sykehjem og jobber privat som massasjeterapeut.  
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer