Kjersti Lerang Rosnes

Skrevet av: , publisert 18.03.2009

 

Kjersti ble utdannet fysioterapeut ved University of Birmingham, England, i 1998.

Hun trives med å lede treningsgrupper og startet opp med vanntrening i 2001. Deretter etablerte hun Helse Fokus sammen med Kristin Hagland i 2006. Pilatesgrupper ble etablert samme år og Medisinsk Yoga i 2012. 

Kjersti har også en 50% stilling ved Hjertelaget Fysioterapi hvor arbeidsoppgavene består i funksjonstesting av hjerte- og lunge pasienter, og rehabilitering av disse både individuelt og i grupper. 

Hun har en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT). Kompetanseområder er kognitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon.

Pilates utdannelsen er tatt gjennom YLab Education. Medisinsk Yoga utdannelsen er tatt gjennom Mediyoga. Hun har også tatt fordypningskurs innen Stress og Utbrenthet. Hun har også ulike kurs i treningslære og fysisk aktivitet samt ulike kurs innenfor temaet kvinnehelse. 

Hun har også 16 års erfaring fra kommunehelsetjenesten der hun blandt annet har jobbet med nevrologi og livsstilsendring. Individuelle behandlinger, individuelle samtaler (MI- motiverende intervju), undervisningsarbeid og gruppetrening har vært noen av hennes oppgaver. 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer