Kjersti Lerang Rosnes

Skrevet av: , publisert 18.03.2009

 

Kjersti ble utdannet fysioterapeut ved University of Birmingham, England, i 1998.

Hun trives med å lede treningsgrupper og startet opp med vanntrening i 2001. Kjersti etablerte Helse Fokus sammen med Kristin Hagland i 2006 og har deretter tilbudt pilates (YLab Education 2006), medisinsk yoga og medisinsk yoga ved stress og utbrenthet (MediYoga 2012). 

I tillegg til å drive Helse Fokus er Kjersti medeier i Hjertelaget Fysioterapi der hun har en 100% stilling som fysioterapeut med fordypning innen hjerte- og lungefysioterapi. Arbeidsoppgavene består i funksjonstesting av hjerte- og lunge pasienter, rehabilitering av disse både individuelt og i grupper og holde foredrag på SUS for hjerteårepasienter.

Hun har en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT). Kompetanseområder er kognitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon. Kjersti har også fordypningskurs innen nevrologi, bevegelseslære, treningslære, fysisk aktivitet samt ulike kurs innenfor temaet kvinnehelse. 

Kjersti har 16 års erfaring (1999-2015) fra kommunehelsetjenesten der hun blandt annet jobbet med nevrologi, livsstilsendring, undervisningsarbeid og ledet gruppetrening.

 

Kjersti kan kontaktes på 98651072 eller kjersti@helse-fokus.no

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer