Kristin Hagland

Skrevet av: , publisert 18.03.2009

 

Kristin ble ferdig utdannet fysioterapeut fra University of Brighton, England i 1999.

Sammen med kollega, Kjersti Lerang Rosnes, har hun drevet Helse-fokus siden 2006. Hun har særlig interesse for psykisk helse og helseforebyggende arbeid. Hun har lang erfaring med å drive ulike treningsgrupper hvor målet er å bedre funksjon og helse hos deltagere. Hun har en to-årig utdanning som kognitiv terapeut fra Norsk forening for kognitiv terapi (NFKT) hvor kompetanseområder er kognitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering, samt forebygging og behandling av angst og depresjon. I tillegg har hun en ett årig terapeututdanning i Emosjonsfokusert terapi fra Norsk institutt for emosjonsfokusert terapi (NIEFT)

Hun har også en videreutdanning i arbeids- og folkehelse for fysioterapeuter fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Videre er hun sertifisert pilates instruktør ifra Ylab Education i Stockholm, kostveileder i fra ProAkademiet i København, samt intruktør i Medisinsk Yoga fra Mediyoga. Utover dette har hun ulike kurs i treningslære og fysisk aktivitet samt ulike kurs innenfor temaet kvinnehelse. 

Kristin har som fysioterapeut med spesialkompetanse inn mot psykisk helse  jobbet både klinisk og forebyggende både privat og i kommunehelsetjenesten. Hun jobbet lenge i Frisklivssentralen i Sandnes kommune med endringsarbeid, motivasjon/mestring og undervisning inn mot levevaner. Hun jobber nå som samtaleterapeut og helserådgiver i psykisk helseteam til Studentsamskipnaden i Stavanger. Hun har også jobbet en kort periode som fysioterapeut for Hjertelaget fysioterapi, hvor arbeidsoppgaver har bestått i funksjonstesting av hjerte- og lunge pasienter, og rehabilitering av disse både individuelt og i grupper. Sine første ti år som fysioterapeut jobbet hun ved Stavanger Universitetssykehus og som kommunefysioterapeut i Sandnes kommune. I denne perioden var hun også prosjektleder i to år, i prosjekt FYSAK, som hadde som oppgave å utdanne og koordinere treningskontakter, og implementere mer fysisk aktivitet til brukere i tjenesteområdet psykisk helse. 

 

Kristin kan kontaktes på 97196699 eller kristin@helse-fokus.no

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer