Pilates

Skrevet av: , publisert 14.12.2019

 

BEGYNNERKURS ( PILATES 1 ) SANDNES

Kurset gir deg en innføring i enkle øvelser som innlemmer pust og gir god veiledning på hvordan du skal gjennomføre øvelsene for å oppnå ønsket effekt. Du har god mulighet til å bli både sterkere og mer trygg på Pilates ettersom kurset strekker seg over ti uker.  Øvelsene gjentas fra gang til gang, og etter hvert som de blir mer kjent opplever mange mer kontroll og mestring av de ulike elementene i treningen. Treningen foregår i små grupper og instruktør er fysioterapeut.

 

VIDEREGÅENDE KURS ( PILATES 2 )  SANDNES

  • Tid: Mandag: 18:15-19:15 og Torsdag: 16:45 - 17:45 (påmelding i timeplan)
  • Sted: Beryllveien 2b, Sandnes. [Link til kart]
  • Instruktør: Fysioterapeut Kristin Hagland
  • Kontakt: kristin@helse-fokus.no / mob.nr 971 96 699
  • Pris: kr. 2590 for 12 ganger

Hva er Pilates?

Pilates er en treningsform som styrker støttemuskulaturen rundt bekken, hofte, ryggsøyle, skuldre og mage. Treningen utføres rolig og kontrollert, med fokus på riktig pusteteknikk. Mange som trener Pilates opplever å få en bedre og sterkere kroppsholdning, reduksjon i smerter fra muskler og ledd, og på sikt mer kontroll på bekkenbunnsmuskulatur.

 

Hvorfor trene Pilates?

Pilates kan forbedre både din fysiske og mentale helse. Treningen styrker muskulaturen, forbedrer holdningen, bidrar til mental avslapning, og øker kroppsbevisstheten.

Pilatestrening er både forebyggende og oppbyggende - og med sin ro og flyt kan en både "lande" litt i en hektisk hverdag, samtidig som en også blir sterkere og får en bedre muskulær utholdenhet.

For å oppnå god effekt, anbefales det å trene regelmessig - en gang i uken for langsiktig forbedring, eller to ganger i uken for raskere progresjon.

Invester i deg selv og bli med oss  på våre kurs!

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer