SIRKELTRENING SANDNES

Skrevet av: kristin, publisert 13.11.2012

 

Tid: Tirsdager 19.30-20.45

For mer info vennligst klikk på "les mer" nedenfor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sted: Beryllvn 2B, Sandnes. Kartlink her 

Pris: 130,- pr gang Klippekort på 10 ganger fra 01.01.2019: 1150.- (må brukes opp innen ett år fra kjøpte dato)

Instruktør: Fysioterapeut Kristin Hagland

 Påmelding: 

Nye deltagere må først melde seg på under påmeldingmeny. Når en har fått en bekreftelse på plass kan en melde seg på de datoene som passer ved å trykke regnearket her. Det er viktig at alle som deltar setter opp navnet sitt på den aktuelle datoen. Dersom navnet står på og en ikke møter til trening, teller dette som en gang. Nummeret bak navnet indikerer antall klipp som brukes pr.d.d, og en er selv ansvarlig på å ajourholde dette. En evt. avmelding må skje senest dagen før aktuell treningsdato (innen utgangen av mandagen). Påmelding kan gjøres helt frem til timen starter. For å kunne redigere i regnearket er det best å bruke google chrome nettleser på pc, for mobil: last ned google regnesrk (google sheeth) for å kunne redigere. Husk å bekrefte redigering med shift tast i den siste for å lagre. 

Kontakt: kristin@helse-fokus.no  / 971 96 699

Sirkeltrening er en kjekk og effektiv trening til musikk hvor vi fokuserer på å styrke de store muskelgruppene i armer, rygg, mage og sete/lår. En blir godt svett av denne treningen og beveger seg i en sirkel på inntil 10-12 stasjoner. En arbeider etter eget ønske og evne, med en enkel øvelse på hver stasjon i 1 minutt og gjennomfører 3 runder. På slutten av hver runde har vi et intervall på tre til fire minutt hvor en jobber for å øke puls med enkle øvelser.  Det er en liten pause mellom hver runde. På slutten slapper vi av og har felles uttøyning.

 


OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer