Vanntrening gravide

Skrevet av: , publisert 14.12.2019

TID: Torsdager kl 13:10 - 13:55. 
Vi starter opp igjen i uke 34. Løpende påmelding ved ledige plasser. 

STED: Stavanger Sanitetsforening, Magnus Karlsonsgate 15, Stavanger (Tjensvoll). Link til kart her 

INSTRUKTØR: Fysioterapeut Maren Skogland.

KONTAKT: kjersti@helse-fokus.no / mob: 98 65 10 72

Det er noen få plasser på dette partiet som ikke er for gravide (5 plasser) Resterende er for gravide (20 plasser). Kun damer på dette partiet. 

PRISER: Trykk HER for priser

NB! Ikke klippekort ordning. Du får plass fra/til dato. Du betaler før oppstart for en bestemt periode. I kommentarfeltet, ved påmelding, skriv termindato og hvor lenge du ønsker å være med. Minimum 10 uker. Er det mindre enn 10 uker til din termindato og du ønsker å delta på vanntrening for gravide ta kontakt på kjersti@helse-fokus.no  

PÅMELDING: Trykk HER for påmelding

 

Vanntrening for gravide er både for dere med plager og dere uten. Det er viktig å holde seg i form i svangerskapet og forebygge eventuelle plager! Siden noen har plager og andre ikke, en er på forskjellige stadier i svangerskapet og formen varierer fra person til person, legger vi vekt på at hver enkelt styrer tempoet selv. En regulerer selv tyngden av treningen ved å redusere eller øke tempoet på bevegelsene vi gjør. Noen kommer for å bevege seg rolig i vannet, mens andre vil oppnå en høyere treningseffekt.

Øvelsesprogrammet består av: Pusteøvelser, bekkenbevegelser, sirkulasjonsøvelser, styrkeøvelser, kondisjonstrening, strekke og rotasjonsøvelser, knipeøvelser, øvelser som stimulerer til bedre holdning og som virker positivt på puste mønsteret.

Har du spørsmål kontakt: kjersti@helse-fokus.no

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer