Vanntrening gravide

Skrevet av: , publisert 14.12.2019

TID: Torsdager kl 13:10 - 13:55. 
Etter sommeren starter vi opp igjen 17/8. Løpende påmelding ved ledige plasser. 

STED: Stavanger Sanitetsforening, Magnus Karlsonsgate 15, Stavanger (Tjensvoll). Link til kart her 

INSTRUKTØR: Fysioterapeut Maren Skogland

KONTAKT: kjersti@helse-fokus.no / mob: 98 65 10 72

Det er noen få plasser på dette partiet som ikke er for gravide (4 plasser) Resterende er for gravide (20 plasser). Kun damer på dette partiet. 

 

NB! Ikke klippekort ordning. Du får plass fra/til dato. Du betaler før oppstart for en bestemt periode. I kommentarfeltet, ved påmelding, skriv termindato og hvor lenge du ønsker å være med. Minimum 8 uker. Er det mindre enn 8 uker til din termindato og du ønsker å delta på vanntrening for gravide ta kontakt på kjersti@helse-fokus.no  

Påmelding HER

 

Vanntrening for gravide er både for dere med plager og dere uten. Det er viktig å holde seg i form i svangerskapet og forebygge eventuelle plager! Siden noen har plager og andre ikke, en er på forskjellige stadier i svangerskapet og formen varierer fra person til person, legger vi vekt på at hver enkelt styrer tempoet selv. En regulerer selv tyngden av treningen ved å redusere eller øke tempoet på bevegelsene vi gjør. Noen kommer for å bevege seg rolig i vannet, mens andre vil oppnå en høyere treningseffekt.

Øvelsesprogrammet består av: Pusteøvelser, bekkenbevegelser, sirkulasjonsøvelser, styrkeøvelser, kondisjonstrening, strekke og rotasjonsøvelser, knipeøvelser, øvelser som stimulerer til bedre holdning og som virker positivt på puste mønsteret.

Har du spørsmål kontakt: kjersti@helse-fokus.no

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer