Invester i din helse
med oss!

Påmelding

Jeg melder meg på:


Kom og bli med for å lære grunnleggende prinsipper for Pilatestrening.


Pilates er en rolig, behagelig og effektiv trening for å styrke og bevege muskulatur som er viktig for å holde en sterk og smidig rygg. Treningen har god innvirkning på hele kroppen, og vi erfarer at mange opplever bl.a plager i nakke og rygg bedrer seg etterhvert som en blir sterkere.


Dette er et begynnerkurs som er obligatorisk for å kunne gå over til Pilates 2 kursene våre. Det vil bli gitt en opplæring i treningsprinsippene i Pilates, samt hva som trenes og hvorfor vi gjør dette. Belastningen er relativ lav da fokuset er på å lære teknikken og øvelsene i første omgang. Effekten kommer ved økt beherskelse av nettopp dette. Kurset går over 5 ganger og det er mulighet for videre trening på Pilates 2 kursene våre for de som ønsker å trene videre.


Oppstart: 31 aug 2020


Kursslutt: 29 sept 2020


Pris: 1300.- Faktura sendes ut på mail og må være betalt før kursoppstart


Sted: Beryllvn 2b, 4318 Sandnes


OBS! Du skal motta brekreftelse av påmelding. Dersom du ikke mottar en påmeldingsbekreftelse på epost så kan du sjekke om den ligger i søppelpost (dette gjelder særlig hotmail/gmail). Hvis du ikke finner den, vennligst send oss en mail om dette!


 


MVH


Kristin Hagland


Fysioterapeut/Pilates instruktør


kristin@helse-fokus.no


TLF 97196699

Fornavn *:

Etternavn *:

Postnummer *:

Mobiltelefonnummer:

E-postadresse*:

:

Kommentar:

Skriv inn tallet tjueto:

  ?

 jeg har lest og er enig i påmeldingsvilkårene

Du vil motta en kopi av påmeldingen til din e-postadresse.

Send påmelding

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer