Invester i din helse
med oss!

Påmelding

Jeg melder meg på:


Pilates er en rolig, behagelig og effektiv trening for å styrke og bevege muskulatur som er viktig for å holde en sterk og smidig kropp. Treningen virker på hele deg, og vi erfarer at mange opplever bedring i både stress og ulike plager i nakke og rygg ved regelmessig trening. Pilates gir også en god mulighet til å styrke bekkenbunnsmuskulatur, da det rolige tempoet og bevissthetsfokus i øvelsene gir rom for å jobbe parallelt med dennne muskulaturen.  


For å få en bedre forståelse av Pilates, og økt effekt av treningen, er det en fordel å ha et begynnerkurs i Pilates. Kurset strekker seg over 10 uker, og du vil få god mulighet til å praktisere metoden, samt kjenne en effekt av treningen. Du vil få god instruksjon i øvelser og hvordan integrere pusten i disse. 


Oppstart: 13 sept

Siste trening: 22 nov

Treningsfri: Høstferie uke 41 

Sted: Beryllvn 2b, 4318 Sandnes - kartlink Ved påmelding får en tilsendt veibeskrivelse og parkeringshenvisning i påmeldingsbekreftelsen. 

Pris: 2300 (10UKER)  Faktura sendes ut på mail og må være betalt før kursoppstart

Instruktør: Fysioterapeut Nina Sandvik

 

 

Fornavn *:

Etternavn *:

Postnummer *:

Mobiltelefonnummer:

E-postadresse*:

:

Kommentar:

Skriv inn tallet tjueto:

  ?

 jeg har lest og er enig i påmeldingsvilkårene

Du vil motta en kopi av påmeldingen til din e-postadresse.

Send påmelding

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer