Invester i din helse
med oss!

Påmelding

Jeg melder meg på:


Dette er en mix gruppe med gravide og ikke gravide. Vi har ikke mulighet til å ha en ren gravid gruppe for øyeblikket. Gruppen består ca av 2/3 gravide (15+/- ) og 1/3 ikke gravide (7 +/-). Kun kvinner på dette partiet. 

Oppstart: 5/1-23. 
Siste trening: 15/6-23. Ingen trening 2/3, 6/4 og 18/5.


Pris: kr 3675 for hele sesongen. Se HER for priser om du er gravide og ikke har mulighet til å være med hele sesongen. Faktura blir sendt ut på mail og må betales innen fristen for at du skal beholde din plass.


Sted: Stavanger Sanitetsforening, Magnus Karlsonsgate 15, 4021 Stavanger.

Instruktør: Fysioterapeut Maren Skogland (ved behov kan fysioterapeut vikar settes inn for fast instruktør).

Er det noe som er viktig for oss å vite om din situasjon/helse? Er du gravid og har en termindato? Vennligst noter dette ned i kommentarfeltet.

Rabatt:
1. Trener du mer enn en gang pr uke hos oss vennligst noter hvilke grupper du deltar på i kommentarfeltet for å få rabatt. 
2. Er du ansatt i Stavanger eller Klepp kommune kan du få rabatt dersom du noterer ditt ansattnummer og hvilke kommune det gjelder i kommentarfeltet ved påmelding. 
Dersom disse opplysningene ikke fremkommer ved påmelding vil rabatten ikke være gyldig. 

NB: Les våre vilkår nedenfor som du må godkjenne før påmelding. Hvis du ikke mottar automatisk bekreftelsesmail fra oss rett etter påmelding kan du sjekke nettsøppel / spam. Finner du ikke mailen der vennligst kontakt oss.

Fornavn *:

Etternavn *:

Postnummer *:

Mobiltelefonnummer:

E-postadresse*:

:

Kommentar:

Skriv inn tallet tjueto:

  ?

 jeg har lest og er enig i påmeldingsvilkårene

Du vil motta en kopi av påmeldingen til din e-postadresse.

Send påmelding

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer