Karen Tungland

Skrevet av: , publisert 11.01.2020

 

Karen ble ferdig utdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Sciences, Nederlad i 2018. I 2020 startet hun på en Master i Fysioterapi med fordypning i muskel og skjelett ved Oslomet . Hun har i tillegg Personlig trener utdannelse.

I tillegg til å være instruktør i vanntrening hos Helse Fokus arbeider hun ved PTØ senteret i Stavanger. Treningen ved PTØ foregår individuelt og i grupper for barn og voksne med nevrologiske skader. Målet med treningen er at pasienten skal oppleve funksjons- og mestringsevne, selvstendighet og deltagelse i eget liv.

I løpet av fysioterapi utdanningen tok hun fordypning i barnefysioterapi og motorisk utvikling. Hun har tidligere erfaring med å jobbe på privat klinikk og ved rehabiliteringssenter. Hun har tatt AktivA kurs (aktiv med artrose) via Oslo universitetssykehus, og har hatt forelesinger og gruppetimer for artrosepasienter.

Karen trives godt med å lede treningsgrupper, og har erfaring med bassenggrupper, fallforbyggende treningsgrupper, motoriske treningsgrupper for barn og kondisjonsgrupper.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer