Påmeldingsvilkår

Skrevet av: Kjersti , publisert 13.12.2020

Oppdatert pr 13.12.2020

 

1. Påmelding er bindende og kursavgift vil ikke bli refundert (unntak se pkt. 2)

2. Dersom deltager av medisinske årsaker er forhindret fra å starte/fullføre kurset etter innbetaling kan en «fryse» 70 % av de resterende timene en har igjen fra den datoen vi mottar beskjeden skriftlig på mail til felles@helse-fokus.no. For at dette punktet skal være gyldig må fraværet være 5 sammenhengende uker ved Pilates og Medisinsk yoga, og 8 sammenhengende uker ved Vanntrening. Dette må da tas i bruk innen påfølgende sesong. I slike tilfeller er det behov for legeerklæring. Denne må sendes i post til Helse Fokus v/Kristin Hagland. Beryllveien 2 B, 4318 Sandnes. Informer oss også på mail, felles@helse-fokus.no, når denne legeerklæringen sendes. Husk å skrive ditt fulle navn og hvilke gruppe du deltar på i denne mailen. 

3. Vi forbeholder oss retten til å avlyse eller utsette ikke påbegynte kurs dersom det ikke er tilstrekkelig antall deltagere påmeldt. Kursavgift vil i disse tilfellene bli refundert. 

4. Dersom det oppstår en uforutsigbar situasjon vi ikke råder over og dette medfører avbrudd i kurs, vil kursavgift ikke bli refundert (f.eks driftsstans i basseng/pålagt stengt eller redusert antall deltakere pr gruppe som følge av Covid-19 situasjonen / pålagt karantenetid som følge av Covid-19 situasjonen, e.l) Oppstår en full nedstenging med en varighet på over 4 uker vil vi kompensere ditt tap ved å tilby diverse treningsprogram via en lukket gruppe på Facebook for våre deltakere.

5. Helse-fokus kan ikke holdes ansvarlig for personskade, tap av verdier eller personlige eiendeler som skjer ved deltagelse på våre tilbud.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer