Sirkeltrening

Skrevet av: , publisert 14.12.2019

Sirkeltrening er en kjekk og effektiv trening til musikk hvor vi fokuserer på å styrke de store muskelgruppene i armer, rygg, mage og sete/lår. Du blir godt svett av denne treningen og beveger deg i en sirkel på inntil 10-12 stasjoner. Du arbeider etter eget ønske og evne, med en enkel øvelse på hver stasjon i 1 minutt og gjennomfører 3 runder. På slutten av hver runde har vi et intervall på tre til fire minutt hvor en jobber for å øke puls med enkle øvelser.  Det er en liten pause mellom hver runde. På slutten slapper vi av og kjører en felles økt på bevegelighet og tøyningsøvelser.

 

Tid: Tirsdag 19:30 - 20:45

Sted: Beryllvn 2B, Sandnes. Kartlink her 

Pris: kr 165 pr gang. Klippekort 10 ganger: kr 1350 

(må  brukes opp innen ett år fra kjøpte dato)

Instruktør: Fysioterapeut Kristin Hagland

 

Påmelding: 

Nye deltagere må først melde seg på under påmeldingmeny. Når en har fått en bekreftelse på plass kan en melde seg på de datoene som passer ved å trykke regnearket her.

Det er viktig at alle som deltar setter opp navnet sitt på den aktuelle datoen. Dersom navnet står på og en ikke møter til trening, teller dette som en gang. Nummeret bak navnet indikerer antall klipp som brukes pr.d.d, og en er selv ansvarlig på å ajourholde dette. En evt. avmelding må skje senest dagen før aktuell treningsdato (innen utgangen av mandagen). Påmelding kan gjøres helt frem til timen starter.

For pc/mac : google chrome nettleser

For mobil/nettbrett: last ned appen google regneark (google sheeth) for å kunne redigere. 

Kontakt: kristin@helse-fokus.no / 97196699

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer